Haveri Summer Meet

Viljakkalan Haveri oli edelleen kerhon kokoontumisajon näyttämönä ja tänä vuonna ilmat suosivat tapahtumaa, mutta uutuutena oli otettu iso juhlateltta mukaan varmuuden vuoksi Lainapeite Oy:n suosiollisella avustuksella. Teltan kasaajat pistivät toimeksi ja tunnissa oli ennennäkemätön teltta noussut pystyyn rannalle. Teltassa oli illan ja yön aikana aika kuhina päällä ja aamulla pystyttäjät purkivat teltan nopeasti, joten koko telttahomma meni tosi hyvin. Vuosi vuodelta Haveriin tuotava tavaramäärä kasvaa ja tänä vuonna oli lainassa kuorma-auto ja pakettiauto, jotta kaikki tavarat saatiin paikalla kunnolla, kiitos tästä vielä kaikille autojen lainaajille. Tänä vuonna palasi monen vuoden jälkeen possun grillaus asiaan ja ”grillimestari Namula” apulaisineen hoiti homman hyvin kotiin, vaikka melkein heti possu tippui vartaasta (oli ilmeisesti esikypsytytty vähän liikaa tehtaalla), mutta näin possusta tuli parempaa ja kaikki saatiin hyödynnettyä ja possu ja salaatti tekivät hyvin kauppansa.


Perinteitä vaalittiin tänäkin vuonna ja melkein kaikki tutut kilpailut olivat mukana ja oli yksi uusikin keksitty eli autonveto viisi henkisin joukkuein. Tänäkin vuonna sitkeimmät sissit jaksoivat heilua aamunkoittoon asti ja kun viimeiset menivät nukkumaan niin ensimmäiset heräsivät melkein samaan aikaan, mutta kokoontumisajohan on vain kerran vuodessa.Illan musiikista vastasi kangasalainen GAZOO BILL ja he jaksoivat soittaa illan aikana monta ylimääräistä settiä, koska juhlayleisö vaati aina vain lisää musiikkia heiltä ja tanssijoita riitti rantahietikolla myöhään yöhön saakka. Joten kiitos kaikkille ”hommissa” olleille sekä kaikille paikalle saapuneille juhlijoille, ensi vuonna juhlat jatkuvat samassa paikassa ?

RENKAANPYöRITYS:
1.Unski, Hista, Kari, Hessu, Teo
2.Surakka, Hannu, Viljamaa, Kosonen, Aki
3.Ville, Korpela, GŒsman, Jarkko, Alakehonrakentaja
4.Kalliomäki, Suuriniemi, Lappalainen, Raskimäki, Kallio

LANKKUHIIHTO:
1.Kalliomäki, Suuriniemi, Lappalainen, Raskimäki, Kallio
2.Tiina, Tuula, Päivi, Marja-Liisa, Kari
3.Ville, Korpela, Jarkko, GŒsman, Alakehonrakentaja
4.Hannu, Surakka, Viljamaa, Kosonen, Aki

AUTONVETO:
1.Ville, Jarkko, Korpela, GŒsman, Alakehonrakentaja
2.Unski, Hista, Hessu, Teo, Kari
3.Surakka, Viljamaa, Kosonen, Hannu, Aki
4.Rauhanen, Ruuskanen, Pesonen, Tamminen, Osku
5.Kalliomäki, Suuriniemi, Lappalainen, Raskimäki, Kallio

PULLONHEITTO:
1.Veijo Lehtonen,
2.Veijo Lehtonen,
3. Kristiina Back LASTEN KILPAILUT: Heli Ruuskanen, Tero ja Vesa Tamminen, Sonja Järvinen, Anniina ja Eerika Salomaa, Juha ja Antti Talvitie

ARPAJAISPALKINTOJEN LAHJOITTAJAT: Suomen Hitech, J. Karppanen, Radio 957, Kromi & Poweri, Aamulehti, Silja Line, V-8 Magazine, Power Set, Tammer-Diesel, Velj. Kopra, Shell Hervanta, K-Pihvikulma, Sähkötaso, Kesoil Paasikiventie, Ala-Grilli, FHRA Tampereen seutu.

PALKITUT AJONEUVOT:
1.Dodge Challenger R/T Conv. -70, Markku Talvitie
2.Chevrolet Master -38, Veijo Lehtonen
3.Buick Riviera -71, Tero Back
4.Ford Futura, Ville Sievers
5. Dodge Lil Red Truck, Teo Ylä-Mäihäniemi

Yhteystiedot

Käytämme sivustollamme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi.