Pikavisiitti Pomonassa

Elokuun neljäs viikonloppu oli Pomonan pikkukaupungissa jälleen perin ruuhkainen. Lauantaina pitkin päivää vedettiin mitä kummallisempia yhdistelmiä swappialueelle.


-59 Dodge Sierra, perin harvinainen farmi nykyään, joka näkyy hinnassa.

Iltapäivästä alkoi käristetyn ”pihvin” käry levitä koko LA Fairgroundin alueelle. Aijät soitti poskeensa toisilleen, värkkäsivät purilaisia, olutta kului ja huuto oli kovaa.


Latino-kaverin onnistunut hydrauliasennus.

Ahkerimmat hamsterit juoksivat kaikki myyjät läpi jo lauantain puolella, että saisivat ”parhaat päältä”, Kyllä siellä jo joku suomihemmokin juoksi. Sunnuntaina ennen kukonlaulua kiersivät ahkerat paikalliset lamput käsissään myyntipaikat ja tulivat ns. aamuvirkkuja vastaan portilla kärryt täynnä kamaa jo ennenkuin lippujonoa ehti muodostua.


City Of Pomona oli hankkinut omalle poliisilleen perin näyttävän partioauton. Konstalla ratissa oli lentää paidannapit, oli niin ”rinta kaarella”. Tosin rengas ei palanut monita pyynnöistä huolimatta.

Varsinaiset kaupat osapuolella tehdään Pomonassa jo aamu kahdeksaan mennessä. Loppupäivä onki sitten sitä niin Suomessakin tuttua ”kattelemista”. Tämä oli paikallisen kommentti.


”Latino-tyylin” huippuja -48 Chevy.

Kuulin myös että Jaappanilaiset olisivat ostaneet tämän Pomonan swapin kaikkine oikeuksineea itselleen. Taitaa raha liikkua. Nipponin pojat (joilla on varaa sijoittaa) haistavat kyllä bisneksen sillä he tuntuvan omistavan nykyään kaiken omistamisen arvoisen USA:ssa. Joka tapauksessa swappi oli jälleen niin ”HUGE” kuin vain odottaa saattaa, länsirannikon suurin jota ei voi missata jos on alueella.


Moppe harrastajan unelma vaiko päänsärky: 61 Phoenix hinta vain 300 USD.


Siisti -36 3 -window coupe.

Yhteystiedot

EnglishFinnishSwedish

Käytämme sivustollamme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi.