Power swap meet 13.3.1999


Jo perinteeksi muodostunut (jutun aloituskin on jo perinteeksi muodostunut!!) reissu läntiseen naapurimaahan tuli ajankohtaiseksi kun Power-lehdessä oli mainos Norrköpingissä järjestettävästä talvitapahtumasta.

Hieman toiselle kymmenelle kohonnut lähtijäjoukko kokoontui toimiston pihaan perjantai-iltapäivällä 12.3. Päivä oli myös Honkasen Jarkon syntymäpäivä, joten seurueemme muisti Jarkkoa onnittelulaululla useampaan otteeseen reissun aikana (kakkua tosin emme ole vieläkään saaneet!!). Turkuun saavuttiin aikataulun mukaisesti ja kaikki pääsi ilman selittelyjä laivaan. Näistä laivamatkoista on kirjoitettu jo niin monta vuotta ja kaikki tietää minkälaista siellä on ja mitä siellä tehdään niin jatkan juttua Tukholman terminaalista……


Ryhmä raahautui aamutuimiin laivasta maihin laivamatkailun väsyttäminä mutta ei kestänyt kuin puolisen tuntia kun jengi heräsi ja bussissa oli taas hirveä pulina päällä, ainoastaan päivänsankari Jarkko oli jos mahdollista vieläkin hiljaisempi kuin normaalisti. Ja sen kankkusen Jarkko muistaa varmasti pitkään, ja jos ei muista niin kaverit muistuttaa! Kaapattuamme Ruotsin agenttimme Carlströmin Björnin kyytiin lähdimme posottaan E4 pikatietä etelään kohti Norrköpingin taajamaa. Pelipaikka oli pienehkö kahden hallin muodostama kombinaatio joka oli tehty koripallon ja sen sellaisen pelaamiseen, molemmat hallit olivat täynnä mutta myyjien lukumäärässä kalpeni mennen tullen Teivon swapille. Ruotsalaiset olivat lähteneet runsaslukuisesti harrasteautoilla liikkeelle, jopa rodeja ja kustom pelejä oli paikalla. Ryhmämme ei vaan oikein saanut ostoa päälle swapissa, liekö matka rasittanut tai sitten selkeesti rahapula vaivasi, sillä tavaraa oli tarjolla moneen makuun. Oli siellä tuttujakin myyjiä: Kivinummen Antti oli myymässä kisaosia, ei kai ollut mikään hirveä taloudellinen menestys! Swappi kun tuli tallattua läpi lähdimme takaisin Tukholmaan. Laivan lähtöön oli vielä useita tunteja joita porukka hajaantui kuluttamaan omalla tavallaan, Kimmo Pertsa ja allekirjoittanut löysimme FridayÕs ketjun ravintolan johon pistäydyimme syömään, Jack Danielsissa liekitetty pihvi maistui oikein hyvältä. Ryhmä kokoontui kokonaisuudessaan (ihme kyllä) bussille ja siitä laivalle ja Suomeen. Jarkko sai vielä yhden onnittelulaulun toimiston edessä palattuamme. Loppuksi voi sanoa että reissu ja rahat meni hyvin ja kiitokset kaikille mukana olleille hauskasta seurasta!!!!

Teksti ja kuvat: Hessu

Yhteystiedot

EnglishFinnishSwedish

Käytämme sivustollamme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi.