Visailuajo 98

Jo viides Visailuajo tähän putkeen ajeltiin elokuun lopulla. Kahdeksan (8) uskaiasta autokuntaa lähti hieman sateisessa kelissä etsimään Tampereelle ja sen lähiympäristöön piiloitettuja rasteja. Rasteja oli edellisvuosista hieman vähennetty, niitä oli nyt seitsemän. Yhtä rastia lukuunottamatta kaikki oli tehtävärasteja, esim. autonrenkaanheittoa selkä edellä, lankkuhiihtoa , autojen tunnistusta ym. ym. Rasteille piti löytää tutuun tapaan kuvallisten tai kirjoitettujen vihjeiden perusteella ja olivat melko vaikeita mutta ei mahdottomia (kolme autokuntaa löysi kaikille rasteille). Osallistuneiden kommentti rastivihjeistä oli että miettimään joutui mutta ratkaistavissa. Voittoon visaili edellisvuosien tapaan TSAU eli Toijalan miehet mykistävän ylivoimaisesti. Kaverit satsaavat tapahtumaan sillä mukana on puhelinluettelot, kartat, ym. materiaalia, eli voittoa lähdettiin hakemaan ja se tuli. Toiseksi sinnitteli Kuustien Jukka yksinään, Corvetteen ei tosin isoa joukketta mahdukkaan!

Kaikkiaan näin järjestäjän edustajana näen Visailuajolla tulevaisuutta pienestä osallistujamäärästä huolimatta, joten ensi vuodeksi on jo suunnitelmia tehty. Mahdollisesti seuraavan kerran visaillaan Sunnuntaina, tällöin ehkä useampi pystyy osallistumaan esim. perheen kanssa. Joten kiitokset talkoissa mukana olleille kerholaisille ja eritoten kilpailijoille kiitokset osallistumisesta! Ensi vuonna samoissa merkeissä! No, ei aivan, rastit on eri paikoissa!!!

Tulokset:
1. 71 pist. TSAU, Tarmo Pesonen, Pekka Järvinen, Olli Nieminen, Mikko Haavisto, Johanna Ukkonen ja Esko Kastinen
2. 58 pist. JVH-1, Jukka Kuustie
3. 46 pist. TAR-5, Jukka Lehtinen ja Hanna Lehtinen
4. jaettu 43 pist. KUMIPÄÄT, J. Levänen, M. Levänen, J. Koivisto ja H. Lehtonen
4. jaettu 43 pist. KESSELI, K.Jääskeläinen, M. Jääskeläinen, J. Saario ja H. Vulli
6. 26 pist. PERSE (Peltolammin raittiusseura), Hannu Kujansuu, Anne, Väinö, Merja, Kale ja Anne
7. 27 pist. J.O.U.K.K.U.E, Tapani Nevala, Tony Äijö ja Jarkko Manninen
8. 16 pist. MEN WITH CHRYSLER, Jesse Laakso, Janne Lepola, Kake Siren, Jarkko Wiren, Tero Salmela, Seija ja Monica Partala

Teksti: Hessu
Kuva: Teo

Yhteystiedot

EnglishFinnishSwedish

Käytämme sivustollamme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi.