Visailuajot 20.8.2000

Jo seitsemättä kertaa järjestettiin kaikkien kiusaksi visailuajot. Tälläkin kertaa lähtö tapahtui tallin pihasta ja päiväkin oli toistamiseen sunnuntai. Se on ollut osallistujien mieleen ja paremmin kerkee mukaan kilpailemaan.


Aurinkoista päivää saapui viettämään kymmenkunta kilpailunhaluista autokuntaa. Myös pari mopoo oli mukana. Tänä vuonna oli ilo huomata, että autot oli täynnä kilpailijoita. Ainahan tyhmyys tiivistyy porukassa paremmin. Perus idea oli sama kuin aina ennenkin, eli lähdössa saatiin paperilla rastivihjeet, joiden mukaan piti paikallistaa kohteet ja mennä sinne. Vihjeet oli koottu kuvallisista ja sanallisista. Matkaan lähdettiin parin minutin välein. Rastit voi kiertää haluamassaan järjestyksessä, eli jos joku ei heti aukene, niin voi muut käydä ensin. Sää suosi tällä kertaa oikein kunnolla ja myös rasteilla päästiin touhuamaan täysillä.

Rasteille oli keksitty mukavia tehtäviä pilke silmäkulmassa jokaiselle mukanaolijalle oli taatusti jotakin. seuraavanlaisia tehtäviä piti suorittaa: keilailu rantapallolla, musavisa, tikanheittoa autosta, väärinpäin ohjaavalla potkulaudalla ja pyörätuolilla ajettava viesti, hampurilaisen nopeussyönti, parkkiruudun leveyden arviointi, johon piti sitten ajaa, ulommaisen kulman kohdennusajo. Hauskaa oli kilpailijoilla ollut tehtävien parissa. Allekirjoittaneen rastilla suoritettu rantapallo keilailu osoittautui todella luultua vaikeammaksi. Kevyellä pallolla ei ole helppo osua tuulisella säällä keiloihin. Oli aika harmistuneita keilailijoita, kun ei oikein mennyt suunnitelmien mukaan. Toinen tehtävä samalla paikalla oli musavisa. Kävihän siellä oikein muusikkojakin ja metsäänhän se meni, kun piti tunnistaa kitaristeja. No kyseessä taisikin olla autollinen basisteja Nokialta. Ei kieltämättä ole helppoa tunnistaa kitaristia 30 sekuntin pätkästä sooloa, MUTTA SILTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


KILPAILUTOIMIKUNNAN TIEDOITUS: olemme päättäneet myöntää KEIJO PESOSELLE kunniamaininnan itsensä täydellisestä likoon panemisesta kilpailun tähden. Edellisissä visailuajoissa kaveri katkaisi jalkansa ja tänä vuonna samalta mieheltä hajosi perä kotterostansa( moppe mikä moppe!). Onnea Keijo ja osallistuhan taas ensi vuonna kisaan. Toivomme kaikilta osallistujilta samanlaista antaumusta lajiin.

Voittajiksi, tänäkin vuonna, tuli Toijalan autokunta. Tämän porukan saavutusta joutuu vain ihailemaan, sillä aika monta ykkössijaa on jo plakkarissa. Sitkeänä vastustajana on Jääskeläisen Kuisman porukka, joka tuli toiseksi. Kuisma on parantanut sijoitustansa vuosi vuodelta ja ehkä seuraavalla kerralla voitto jääkin omaan kerhoon.


Vankan suosion saavuttaneena ensi kesänä jälleen visaillaan ja muista osallistua silloin sinäkin.

Yhteystiedot

Käytämme sivustollamme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi.